Home Французская Оккультная Школа и Мартинизм Практика магии, мистицизма и Теургии «Молитва для оставления человека Злыми Духами, в случае ментальной одержимости или устрашения души», — «Молитвенник Розы†Креста»
«Молитва для оставления человека Злыми Духами, в случае ментальной одержимости или устрашения души», — «Молитвенник Розы†Креста» PDF Печать
Французская Оккультная Школа и Мартинизм - Практика магии, мистицизма и Теургии

 

† † †

 

Молитва для оставления человека злыми духами, в случае ментальной одержимости или устрашения души

 

 

Эти Молитвы и Псалмы традиционно предназначались для оставления человека злыми духами в древних Теургических и магических Ритуалах.


Господи Иисусе Христе, Боже Спасения нашего, Ты, сказавший Апостолам и их преемникам изгонять демонов, таким образом заблаговременно принося в Мир подчинение сатаны, чистоту, равенство и благо; мы молим Тебя, мистической добродетелью Святейшего Имени IESHOUAH, и добродетелью Псалмов, вдохновленных в Святом Давиде, Твоем Слуге, Священным Писанием, мы молим Тебя о даровании нам слов, обладающих той же мистической добродетелью, которую Ты даровал словам Давида. О Господи Иисусе, сотвори по прошению слуги Твоего (...), и восславят тебя, ныне и вовеки. Аминь. †

 

«Господи, да не яростию Твоею обличиши мене, ниже гневом Твоим накажеши мене. Помилуй мя, Господи, яко немощен есмь, исцели мя, Господи, яко смятошася кости моя. И душа моя смятеся зело: и Ты, Господи, доколе? Обратися, Господи, избави душу мою: спаси мя ради милости Твоея. Яко несть в смерти поминаяй Тебе: в аде же кто исповестся Тебе? 'Утрудихся воздыханием моим, измыю на всяку нощь ложе мое, слезами моими постелю мою омочу. Смятеся от ярости око мое, обетшах во всех вразех моих. Отступите от мене, вси делающии беззаконие, яко услыша Господь глас плача моего: услыша Господь моление мое, Господь молитву мою прият. Да постыдятся и смятутся вси врази мои, да возвратятся и устыдятся зело вскоре».
(Псалом 6)

 

«Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящии, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. He приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и, покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое».
(Псалом 90)

 

Повторить Молитву «Господи Иисусе Христе, Боже Спасения нашего...»

 

 


† † †

 

из книги «Молитвенник Розы†Креста» Робера Амбелена,

перевод © Eric Midnight для Teurgia.Org, 2011 год

 

 

 

Back